
Υλικά:
* 750 γραμμ. άπαχο γιαούρτι
* 75 ml θυμαρίσιο μέλι
* 150 γραμμ. ψιλοκομμένα καρύδια
* 2 κ.σ. τρίμματα σοκολάτας
Εκτέλεση:
Σε μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, το μέλι και τη σοκολάτα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά. Το ρίχνουμε στην παγωτομηχανή ή το παγώνουμε στην κατάψυξη και μόλις αρχίσει να σφίγγει το χτυπάμε κάθε 30΄ για 5 φορές ν’ αφρατέψει. Προς τα τελευταία χτυπήματα που θα στέκεται προσθέτουμε τα καρύδια. Το σερβίρουμε σε ποτήρια παγωτού, περιχύνουμε, αν θέλουμε, λίγο μέλι και πασπαλίζουμε καρύδια και τριμμένη σοκολάτα.