Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΦΙΛΛΕΤΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΚΑΡΟΤΟΥ


ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ
-----------------
12 φιλετακια μοσχαρισια 80 γρ το καθενα περιπου
2 αυγα κτυπημενα
300 γρ φουντουκια αλεσμενα
αλατι
πιπερι
500 γρ καροτα
ι ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο
200γρ γαλα
1 κ.σ. λαδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
--------

Αλατοπιπερωνουμε τα φιλετακια, και τα παναρουμε περνωντας τα πρωτα απο τα κτυπημενα αυγα και μετα απο το αλεσμενο φουντουκι. τα τηγανιζουμε για 1-2 λεπτα απο καθε πλευρα σε καυτο λαδι.
Ψηνουμε τα καροτα σε ατμο η σε ζεματιστο νερο και τα περναμε απο μιξερ. Τα βαζουμε σε κατσαρολλα, σε χαμηλη φωτια.Προσθετουμε το γαλα, αλατι και πιπερι και ανακατευουμε για 1-2 λεπτα μεχρι να δεσει η κρεμα μας.
Βαζουμε σε πιατο λιγη κρεμα καροτου, απο πανω βαζουμε τα φιλετακια και πασπαλιζουμε με λιγο μαιντανο. Συνοδευετε με λαχανικα η ρυζι.