Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Κοτόπουλο με Κάρυ!!!


Υλικά:
* 1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο
* 1 πορτοκαλί πιπεριά
* 1 κόκκινη πιπεριά
* 1 πράσινη πιπεριά
* 1 κ.σ. μαργαρίνη
* 3 κ.σ. βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
* 2 μέτρια κρεμμύδια
* 2 κ.σ. κάρυ
* 500 γρ. κρέμα γάλακτος
* αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο με τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους.
Όταν ασπρίσουν τα κυβάκια, ρίχνουμε 2 κούπες νερό και το αφήνουμε να βράσει.
Λίγο πριν πιει όλο το νερό, προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες.
Όταν το κοτόπουλο θα έχει βράσει εντελώς, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το αλατοπίπερο.
Αφήνουμε στη φωτιά έως ότου πήξει η κρέμα.
Συνοδεύεται με άσπρο ρύζι μακρύκοκκο