Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Λαδερός παραδοσιακός Αρακάς!!!!


Υλικά:
  • 500γρ Αρακάς
  • 2 τομάτες στον τρίφτη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 κύβο λαχανικών
  • άνιθος
  • αλάτι, πιπέρι
  • 3-4 πατάτες χοντροκομμένες
  • 2 καρότα σε ροδέλες
  • ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τα κρεμμύδια 3-4 λεπτά και προσθέτουμε τα καρότα με τις πατάτες και σωτάρουμε άλλα 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε την τομάτα, τον κύβο, τον άνιθο και νερό και τα αφήνουμε να πάρουν βράση όλα μαζί.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά και δοκιμάζουμε εάν έχουν βράσει καλά. Έτοιμο!!! Μπορεί να γίνει σε διάφορες παραλλαγές με κοτόπουλο και μοσχαράκι.

Καλή μας όρεξη!!!