Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Ντιπ Μαιντανού με Φέτα και Κουκουνάρι!!!!


Η τσικνοπέμπτη πλησιάζει και διάλεξα για εσάς ένα ντιπ πεντανόστιμο και με απίστευτη ευωδία ώς συνοδευτικό των κρεατικών που θα ψήσετε, καθώς επιβάλλεται από την μέρα:

Τα υλικά:
2 ματσάκια μαϊντανό εξαιρετικά ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
100 γρ. κουκουνάρι ελαφρά καβουρδισμένο στο τηγάνι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
100 γρ. φέτα ψιλοκομμένη
¼ του φλιτζανιού χυμός λεμονιού
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Λίγο έξτρα κουκουνάρι για το σερβίρισμα

Ο Τρόπος Παρασκευής:
Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, το κουκουνάρι και το σκόρδο σε ένα μούλτι. Προσθέτουμε την φέτα, το λεμόνι και το ελαιόλαδο και τα κάνουμε όλα πουρέ. Τέλος τρίβουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι.