Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Εύκολο ψωμάκι που τρώγεται ζεστό....ΜΜΜΜμμμ


Υλικά:
1 πακέτο φαρίνα
1 κουτί μπύρα 330 ml
1 κουτ γλυκ. αλάτι
1 κουτ σουπ. λάδι
προαιρετικά σουσάμι

Τρόπος Παρασκευής:
1.Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και κάνουμε στη μέση μια τρύπα, όπου ρίχνουμε το αλάτι και το λάδι.
2.Προσθέτουμε λίγο λίγο τη μπύρα και ζυμώνουμε περίπου 10 λεπτά.
3.Βάζουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί ένα μισάωρο το ζυμάρι μας.
4.Ζυμώνουμε ελαφρά σε σχήμα καρβελιού.
5.Το βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.
6.Ρίχνουμε σουσάμι, το πατάμε λίγο να κολλήσει, το χαράζουμε.
7.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 για καμιά ώρα.

Πανεύκολο και μοσχοβολάει, ειδικά όταν είναι ζεστό...Πεντανόστιμο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου