Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ελάτε να Τσικνιστούμε με πεντανόστιμη τηγανιά!!!!


Τσικνοπέμπτη 2011 και όπως επιβάλλει το έθιμο πρέπει να τσικνιστούμε!!! Η χοιρινή τηγανιά είναι από τα εδέσματα που ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν στο τραπέζι της κρεατινής εβδομάδας!!!!Το λοιπόν τα υλικά μας είναι τα κάτωθι:
1 κιλό τηγανιά χοιρινή
κόκκινο κρασί
αλατι, πιπέρι
αλεύρι
ελαιόλαδο(για το τηγάνι)

Αλευρώνουμε την τηγανιά και την τοποθετούμε στο καυτό λάδι, μέσα σε αντικολλητικό τηγάνι. Την τηγανιζουμε σχολαστικά από όλες τις μεριές προσθέτοντας που και που λιγάκι νερό. Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι και το κρασάκι μας(1 ποτηράκι)και την αφηνουμε μέχρι να τραβήξουν τα υγρά και να μείνει ο παχύς ζωμός.
Σερβίρεται με τηγανιτές πατάτες!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου