Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Σοκολατοπιτα

Υλικα

1 φλ. βιτάμ
5 αύγα
1 φλ. ζάχαρη
1 φλ. φουντούκια αλεσμένα
1 φλ. αλεύρι κοσκινισμένο (για όλες τις χρήσεις)
250 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη
250 γραμ. σοκολάτα γάλακτος λιωμένη
Γλάσο


½ φλ. κρέμα γάλακτος
125 γρ. κουβερτούρα

Εκτελεση


Κτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ και προσθέτουμε τις λιωμένες
σοκολάτες.
Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 32 νούμερο.
Ψήνουμε στους 180 βαθμους σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.
Σε κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την κρέμα, την κατεβάζουμε απο τη φωτιά και
ρίχνουμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το γλάσο.
Περιχύνουμε την σοκολατόπιτα με το γλάσο.


*Κάτι σημαντικό που πρέπει να προσέξετε είναι το μέγεθος του ταψιού, αν είναι
μικρότερο απο 32 πρέπει να το αφήσετε περισσότερο γιατί το μείγμα μας θα είναι
πιο ψηλό οπότε θα χρειαστεί και πιο πολυ ψήσιμο.

 Καλη επιτυχια: και να θυμαστε καποια στιγμη θα μας ζητησετε και μπλοκ για διαιτες με τις τοσο γευστικες συνταγες μας χαχαχαχ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου